3.png

ATS_IS16

 

ATS Internationaal Symposium 2016

Sabbat een vreugdevolle dag?

 

ATS IS16 Prog

 

Op 12 en 13 maart a.s. vindt het jaarlijkse ATS Internationaal Symposium plaats in de Adventkerk in Den Haag. Voor dit symposium hebben we Dr. Jo Ann Davidson bereid gevonden om de lezingen te verzorgen omtrent het thema: Sabbat een vreugdevolle dag?

Vreugdevolle dag

De Sabbat is voor ons adventisten een bijzondere dag. Deze dag heeft God speciaal voor ons gemaakt en het is Zijn signatuur voor Zijn schepping.

Hoe wij als adventisten de Sabbat beleven, verschilt van persoon tot persoon. De een ziet het puur als rustdag, na een week van hard werken lekker relaxen en niksen. De ander ziet het als een dag om de Bijbel te bestuderen en om ernstig God te zoeken. Maar wat u ook doet of niet doet, ondervindt u vrede en vreugde op deze dag?

ATS Symposium

Tijdens dit symposium zal de vraag of de Sabbat een vreugdevolle dag is, beantwoord worden. En hoe u vreugde kunt beleven aan de Sabbat? Misschien voelt u elke Sabbat die vreugde al en dat is een geweldige zaak. Misschien heeft u dit in het begin gevoeld, maar is de Sabbat een automatisme geworden en is de dag als alle andere dagen. Wilt u meer weten hoe deze bijzondere dag een verrijking kan zijn voor u, uw familie, vrienden en kennissen dan is dit het symposium die u beslist niet wilt missen. U zult vast nieuwe inzichten verwerven!

Spreker: Jo Ann Davidson

De lezingen worden verzorgd door Dr. Jo Ann Davidson. Dr. Davidson heeft veel bereikt in haar privé leven, maar zeker ook op academisch vlak. Zij is namelijk de eerste vrouwelijke professor die aan de Theologische Seminarie aan Andrews University in Amerika doceert. Een begenadigd spreker met een prettig en open persoonlijkheid.

Welkom

Wij nodigen u van harte uit om op 12 en 13 maart a.s. het internationaal symposium bij te wonen. Het symposium vindt plaats in de ZDA Kerk in Den Haag, Robijnhorst 97.

Kom en luister naar de boeiende en inspirerende lezingen van Dr. Davidson. Geef het door aan uw familieleden, vrienden en kennissen. U bent allen van harte welkom!

Live stream

Bent u niet in de gelegenheid om te komen, maar wilt u de lezingen niet missen, schakel dan in via onze live stream. Advent Vision verzorgt de opnames en via de site www.adventvision.nl zijn de lezingen live te volgen.

Wij ontmoeten u graag tijdens het symposium: Sabbat een vreugdevolle dag?


 

ATS Internationaal Symposium

Thema: Sabbat een vreugdevolle dag?

Datum: 12-13 maart 2016

Locatie: ZDA Kerk Den Haag, Robijnhorst 97, Den Haag

 

ATS_IS16

 

boekenlegger.png
    Nu wij door zo’n menigte geloofsgetuigen omringd zijn, moeten ook wij de last van de zonde, waarin we steeds weer verstrikt raken, van ons afwerpen. -- Hebreeen 12:1